Menu

Yogastudior i Stockholm

Om du vill prova på yoga i Stockholm behöver du inte oroa dig, då det finns en mängd yogastudior i Stockholms innerstad. Problemet kan snarare vara att välja vilken man ska gå till bland alla valmöjligheter. Förutom studions geografiska läge (om den till exempel ligger nära ditt hem eller kontor) finns andra saker att överväga, såsom vilka stilar som lärs ut, hur stämningen är och hur mycket det kostar att dela på kurserna. Nedan kommer en kort beskrivning av några av de mest populära yogastudiorna i Stockholm, som kanske kan hjälpa dig att göra valet.

Mitt på centrala Östermalm, bakom Sturegallerian, hittar man Altromondo Yoga. Inredningsmässigt är detta en klassisk yogastudio, då man valt neutrala, lugnande färger som beige och vit. En detalj som inte många yogastudior kan skryta med är dock att golvet är uppvärmt, vilket kan vara särskilt välbehövligt under Sveriges kalla vintrar. Här kan man lära sig en rad olika stilar, som anusara yoga, ashtanga yoga och hatha yoga, liksom gå kurser som riktar sig till en särskild målgrupp, som gravida eller killar.sport-1281608_960_720

Om du känner dig mer hemma på Södermalm ska du besöka Yogashakti. Här hittar man allt man kan önska inom yoga, till exempel enstaka klasser, längre kurser, workshops och behandlingar. Man kan bland annat träna rehabyoga på denna yogastudio, vilket särskiljer den från mängden.

Även i Vasastan finns självklart yogastudior för alla smaker. Om man är en nybörjare inom yoga, och är osäker på vilken stil eller typ av yoga som passar en bäst, ska man gå till Atmajyoti, som specialiserar sig på att just guida nya kunder rätt i yogadjungeln. Deras koncept är ”Yoga för alla”, något som bland märks tydligt genom att de har en särskild klass med senioryoga.

Något som kan vara viktigt för att känna motivationen att ta sig iväg till sin yogastudio när det är dags för träning är att det är lätt att bära med sig sin yogamatta och annan träningsutrustning när man går till jobbet eller skolan på morgonen. Då kan det vara bra att ha exempelvis en tygpåse eller en väska färdigpackad med de saker man behöver för ett yogapass, så att man bara kan ta med sig den på väg ut genom dörren på morgonen. På så sätt missar man aldrig en träning för att man inte orkar packa.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity