Menu

Ta hand om huden och kroppen

Att ta hand om sig själv är viktigt för välmåendet. Kombinationen yoga och hudvård hjälper dig att ta hand om både kroppen, sinnet och huden. Yoga ger sinnesro samtidigt som kroppens muskler tränas och stretchas. En bra hudvårdsrutin kan ge en fin hy, men det kan även bli en avkopplande stund i badrummet.

Hudvård

Vill du skapa ett hemmaspa för rogivande stunder? Med bra hudvårdsprodukter som är anpassade efter din hudtyp kan du få både vacker hy och avkoppling på morgonen och kvällen. Hos hudoteket.se hittar du det populära märket Babor som grundades 1956 av Dr. Michael Babor. Det är ett märke som erbjuder effektiva produkter för behandling av specifika hudtillstånd. Det är ett forskningsbaserat hudvårdsmärke vars forskningsteam finns i huvudkontoret i Tyskland. Babor samarbetar även med forskningsinstitut för att kunna utveckla nya innovationer inom hudvård. Produkterna strävar efter att bevara naturlig skönhet och ge vacker hy. Produkterna från Babor innehåller minimala mängder konserveringsmedel och är inte testade på djur. Många av produkterna innehåller vetenskapligt bevisade aktiva ingredienser som retinol och niacinamid.

En stor fördel med Babo är att de erbjuder flera olika serier, vilket gör att alla kan hitta en serie för sitt hudtillstånd och hudtyp. Märket är även känt för sina glasampuller som är engångsdoser fulla med småmolekylära ingredienser. Perfekt om du vill ge din hy en koncentration av innovativa ingredienser som når ännu djupare än ett serum.

Om du inte vet vilka produkter från Babor som passar din hudtyp kan du göra Hudotekets kostnadsfria hudanalys där du får en skräddarsydd produktrekommendation. Du kan även chatta med någon av deras certifierade hudterapeuter så hjälper de dig att välja den hudvårdsserie som passar dig bäst.

Yoga

Du kan med fördel kombinera din rofyllda hudvårdsrutin med yoga för maximal avkoppling. Hudvård och yoga går hand i hand. Varför inte prova ansiktsyoga och få det bästa av två världar? Ansiktsyoga stimulerar blodkärlen i ansiktet genom att öka blodcirkulationen. Resultatet är finare lyster och ett mer avslappnat ansikte. Du kan även massera ansiktet innan och under hudvårdsrutinen för extra avslappning. Testa att göra små cirkelformade rörelser när du rengör huden samt när du applicerar serum och krämer. Det kan minska stressnivån i kroppen och göra dig bättre förberedd inför dagen eller mer avkopplad inför nattsömnen. Testa själv och hitta den ansiktsyoga och ansiktsmassage som passar dig bäst! Kombinera gärna med helkroppsyoga för ytterligare hälsofördelar där hela kroppen får möjlighet att slappna av.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity