Menu

Börja yoga och få ett mer spännande sexliv

Yoga är fantastiskt och hjälper dig att hitta en bra balans i din värld, på ett fysiskt, mentalt och emotionellt sätt. Genom att lära oss att omfamna varje ögonblick och leva livet med ett andetag åt gången, gör yoga att vi knyter an med oss själva och vår partner – själsligt, fysiskt och även sexuellt.

Yoga gör att våra kroppar blir starka, minskar våra stressnivåer och ökar vår energi, men kanske visste du inte att yoga även kan hjälpa till på det sexuella planet?

Bli vigare med olika yogapositioner

Med yoga ökar din flexibilitet och du får mer kontroll över dina rörelser och din kropp. En bra övning att börja med är ”katten”. Då måste du stå på alla fyra och skjuta upp ryggen, så som katter gör när de sträcker på sig. Spreta med fingrarna och låt handflatan vila mot golvet. Upprepa denna övning fem gånger. Glöm inte att andas in och ut. Med denna övning stärker du dina muskler i bäckenbotten, vilket gör att du lättare kan få kontroll över dina orgasmer. Det finns många andra bra övningar som du kan utöva, som stärker musklerna som behövs under sex.

Få bättre självkänsla med yoga

Genom yoga får du en snyggare kropp, vilket på sikt kan ge dig bättre självkänsla. För att ha ett väl fungerande sexliv är det bra om du känner dig tillfreds med dig själv och din kropp. Genom att yoga blir du både snyggare och får en bättre kroppsuppfattning. Din kropp klarar mer än vad du förmodligen tror. Det bästa är att träna gång på gång, så ska du se att du tillslut når dina mål. För ytterligare förbättringar i sexlivet kan du hitta sexleksaker på www.sinful.se.

Njut av nuet

Genom yoga lär du dig att andas rätt, vilket gör att du känner mindre stress i din kropp. Yogaandning kan även reducera din ångest och minska smärta, så det finns många fördelar om du får koll på att andas rätt. Det krävs även att du kan slappna av ordentligt för att kunna njuta fullt av sex. Om du andas djupa och långa andetag, först in genom näsan och sedan ut genom munnen, får du ökad syresättning i blodet och en bättre energiförbrukning. Detta är viktiga delar i ett väl fungerande sexliv. Genom att andas rätt med hjälp av yoga, kan du få en känsla av att du mediterar. Meditation är en bra metod för att lära dig att du lever här och nu och att det är nuet som räknas.

Även människor som har ett bra sexliv bör prova på yoga. Tack vare yoga kan du bli vigare, starkare och sänka din stressnivå. Detta är viktiga bitar för att du och din partner ska få ett fungerande sexliv i många år framåt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity