Menu

Matcha stilen med rätt solglasögon för olika tillfällen

Vill du skydda ögonen mot solen och samtidigt se snygg ut? Lösningen är ett par coola solglasögon! De är inte bara praktiska i sin funktion utan är även snygga att ha som accessoar för att komplettera din outfit. Här får du tips på billiga solglasögon.

Vilka solglasögon passar dig?

Svaret på frågan ovan är enkel: alla. Precis som med vanliga glasögon finns det en mängd olika färger och former när det gäller solglasögon. En del är tonade i mörkt svart och en del i brunt. Vissa bågar är gjorda i plast och andra i metall. Vill du ha runda, rektangulära eller kanske med någon rolig form som till exempel hjärtan? Det finns billiga solglasögon att fynda som uppfyller alla dina önskemål och det bästa är att du då kan köpa många par.

Shoot production Ref#70 -Music Concert- This submission was created with Shoot Production Tool feedback.

Matcha med dina kläder

En stor fördel med billiga solglasögon är att det går att köpa flera stycken utan att det gör för stort hål i plånboken. Om du har köpt hem ett par stycken kan du med fördel matcha dem till din outfit för dagen. Är du klädd i ett par blåjeans och vit t-shirt en vanlig tisdag? Då kanske ett par snygga solglasögon i svart plast kan passa bra. Bär du festkläder och ska på grillparty? Satsa på ett par med spegelglas för rätt känsla.

Se bra ut

Idag erbjuder de flesta stora klädbutiker billiga solglasögon som du kan köpa samtidigt som du handlar dina kläder. På senare tid har det blivit modernt med spegelglas som gör att personen mittemot dig kan se sig själv i dina bågar. Som betraktare kan det vara en överraskande detalj och från ditt eget perspektiv ger dessa solglasögon en bra solskugga och en känsla av lyx. Surfar du runt på nätet och vill handla billiga bågar online? Du hittar snygga solglasögon på Zizzi.

Olika former för olika ansikten

För både solglasögon och vanliga glasögon har det länge varit tal om att vissa former passar vissa ansikten bättre. Om du har ett runt ansikte ska du exempelvis inte bära runda bågar, är det sagt. Mode- och trendkänslan som råder nu säger dock precis tvärtom – bär precis vad du vill! Ett par snygga runda brillor till ett runt ansikte kan vara både smickrande och coolt. Shoppa billiga solglasögon så har du råd att experimentera med alla olika former som marknaden erbjuder.

Bär bågen stolt

Funderar du över hur du ska matcha dina nya snygga solglasögon? En enkel tumregel är att det är snyggt med något som bryter av mot outfiten. Har du lite enklare kläder på dig kan det vara snyggt att överraska med ett par blingiga bågar medan det tvärtom kan vara snyggt att bära klassiska simpla solglasögon till en lyxig festutstyrsel. När du shoppar billiga solglasögon finns det bara en sak att tänka på: de ska sitta skönt på näsan och du ska bära ditt huvud stolt.

Köp senaste trenden

Tycker du att det verkar spännande med spegelglas på solglasögon eller lutar du mer åt klassiska svarta bågar? När du handlar billiga solglasögon behöver du inte välja, unna dig själv en cool stil under de soliga dagarna och köp hem amodeller du haft ögonen på.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity