Menu

Yoga

Yoga är en träningsform som slagit stort i världen och även i Sverige. En träningsform som passar alla, ung som gammal, man eller kvinna, stor eller liten. Yoga är för dig som vill skapa en inre ro, känna dig mindre stressad, låta din kropp slappna av, bli medveten, vara närvarande i nuet och mer fokuserad. Men framförallt att ta hand om dig själv.

Yoga härstammar ursprungligen från Indien, och är en gammal tradition som med olika system tränar kroppen och sinnet. Det finns många olika övningar i yoga så som:

  • Pranayama- En andningsövning
  • Asanas- Fysiska övningar
  • Meditationsteknik
  • Avslappning

Yoga har en positiv effekt på kroppen och stärker ditt inre. I olika avslappnade positioner hjälper det dig att lösgöra spänningar som finns på kroppen såsom nacken, höfterna, ryggen, låren m.m. Dessa positioner gör att ditt stressade nervsystem bearbetas och justeras. Yogan hjälper din kropp läka av sig själv. Liggande, sittandes, stående positioner är det som görs under ett yoga pass. Ibland används även kuddar och block som ska hjälpa till att stödja eller varför inte ta hjälp av din partner?

Yogan stärker dig inifrån och gör dig gladare. Kroppen blir även mer smidig och rörlig. Muskler och leder blir starkare. Yoga förhindrar även skador samt ökar cirkulationen i kroppen och koncentrationsförmågan blir bättre. Yoga är perfekt för er som är ett par, gör det till eran stund tillsammans. Vem vet, det ena kanske leder till det andra?

För yogan hjälper även till att väcka din inre sexlust till liv. Som tur är, så är inte sexleksaker någon tabu längre som det var förr. Du hittar bra produkter på vuxen.se utan att skämmas. Kika in där och se vad som passar just dig.

Dagarna kan se olika ut och då kan en andningsövning på några minuter räcka. En yogastund på morgonen kan vara en perfekt start på dagen. Avsluta gärna en stressig dag med ett yogapass på kvällen med den du tycker om.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

immunity